Hvitevarer


Vi kan tilby et stort sortiment fra en rekke kjente produsenter til svært konkurransedyktige priser

Våre leverandører for Hvitevarer er som følger

 

En av de globale ledere innen husholdningsprodukter. Vi selger mer enn 40 millioner produkter hvert år, til kunder i 150 land.
Alt hva Electrolux gjør, er på den ene eller andre måten relatert til å gjøre livet lettere for kundene. Vår evne til å skape nytt er avhening av vår innsikt i og forventning om kundens behov og ønsker. Omtanke er det kjernebegrep og løfte, som vårt hjerte banker for i uttrykket ”Thinking of you” – en sterk og følelsesladet påstand.

 

AEG lanserer markedets største ovner i Norge

Den nye ovnsserien fra AEGs nye kjøkkenkolleksjon gir forbrukerne bedre kontroll med matlagingen, høyere effektivitet og større kapasitet – alt innenfor standard ovnsstørrelse.
I følge AEGs forbrukerundersøkelser ønsker 71% av forbrukerne mer plass i stekeovnen. Den 74 liter store MaxiKlasse™-ovnen er 4,5 cm høyere og 4,2 cm bredere enn de internasjonale standarddefinisjonene, men passer likevel inn i en standard ovnsåpning. Med større innvendig ovnsvolum tilbyr AEG markedets største stekebrett, hele 20 prosent større enn et tradisjonelt stekebrett. Dermed kan man steke mer mat i gangen, og spare enda mer tid og energi.

I tillegg til standardmodellene og Pyroluxe®Plus-modellene inkluderer MaxiKlasse-serien kombidampovnen ProCombi – en helprofesjonell ovn med egne innstillinger for baking, damping, grilling og tradisjonell steking. Den har i tillegg en intervallfunksjon som kombinerer varmluft og damp med topp resultater, blant annet for baking av gjærbakst.

– Stekeovnene kommer også i et nytt og lekkert design som samsvarer med andre AEG-produkter i den nye kolleksjonen. Dette gjør det enklere å sette sammen flere produktmoduler fra vårt nye sortiment. Slik kan man bygge individuelle løsninger tilpasset den enkeltes behov, men samtidig oppnå et enhetlig design, sier produktsjef Terje Eriksen i AEG Norge.

De nye MaxiKlasse™-stekeovnene fra AEG steker maten jevnere og mer effektivt, uansett hvor i ovnen du plasserer den. Undersøkelser viser at dette har avgjørende betydning for 90% av forbrukerne når de velger ny ovn. Det nye luftfordelingssystemet ThermiC°Air, som gir bedre sirkulering av varmluft i ovnen, er en av grunnene.

– Med ThermiC°Air-systemet sirkuleres varmluften jevnt gjennom hele ovnen. Det betyr at maten stekes jevnt uansett hvilken av de fem ovnsstigene du velger, sier Eriksen.

Mer enn 1000 ulike stekeprøver er gjennomført. De viser en kvalitetsforbedring på 12% ved bruk av MaxiKlasse™ ThermiC°Air-systemet sammenlignet med det tidligere brukte Multivarmluft-systemet.

 

Valfrihet

En av de stora fördelarna med häll och ugn är flexibiliteten. Du kan själv planera och anpassa produkterna och placeringen efter dina egna matlagningsvanor och kökets förutsättningar. Valet av häll kan till exempel kompletteras med en inbyggnadsugn i ergonomisk arbetshöjd.

Funktionalitet INDUKTION

Induktionstekniken är effektiv. En liter vatten kokar upp dubbelt så snabbt som på en vanlig platta, samtidigt som energiförbrukningen är omkring 30 procent lägre. En powerfunktion påskyndar uppkoket ytterligare. Dessutom blir rengöringen enklare, eftersom överkok aldrig bränner fast. Men den verkliga vinsten är friheten i matlagningen. Induktionsvärmen reagerar lika snabbt och precist som en gaslåga utan gasens begränsningar i installation och förvaring.

HIGH LIGHT

Värmekällorna i Husqvarnas inbyggnadshällar utgörs av High Light-element (ej induktionshällarna). High Light-elementen är ytterst effektiva och energisnåla med snabb uppvärmning som resultat.

VÄXANDE ZONER

Husqvarnas HighLight-hällar kan vara utrustade med både dubbel- och trippelzoner vilket gör att du alltid hittar ett perfekt alternativ för ditt kokkärl. Resultatet är ett bättre energiutnyttjande och en jämnare värme i kärlets botten, samtidigt som risken att bränna vid minskas vid överkok.

 

I 1916 startet driftige og unge Antonio Zanussi å lage stekeovner i Nordøst-Italia, og det tok ikke lang tid før han hadde utviklet en rekke oppfinnsomme produkter. På 1950-tallet, under ledelse av Antonios sønn Lino, økte antall ansatte i selskapet til 300, og var kjent over hele Europa for å produsere gasskomfyrer langt forutfor sin tid når det gjelder kompakthet, ytelse og brukervennlighet.

På 1980-tallet ble Zanussi en del av Electrolux AB Stockholm, hvis investering har hjulpet Zanussi å fortsette å utvikle produkter i italiensk design og stil, og kvalitet. Så du kan stole på at de tar seg av husarbeidet så enkelt som mulig … og du kan nyte livet.

 

Om Miele AS

Miele i Norge
Miele AS, som startet opp sin virksomhet i 1969, er et heleid datterselskap i Mielekonsernet. Produktene leveres fra fabrikkene i Tyskland. Firmaets hovedkontor ligger på Nesbru i Asker kommune. Alle funksjonene er lokalisert her, bortsett fra hovedlager som ligger i Drammen. Husholdningsmaskinene selges gjennom de aller fleste elektro- og kjøkkenhandlere over hele landet. Maskinene for profesjonelt bruk gjennom godkjente forhandlere eller direkte gjennom egen salgsorganisasjon.

I Oslo med omegn og Trondheim utføres teknisk service av egne teknikere. I landet for øvrig – av autoriserte servicefirmaer.

Miele AS er godkjent lærlingbedrift.

Fakta om Miele AS

Start i Norge: 1969

Omfatter: Salg av hvitevarer
Salg av vaske-/oppvaskmaskiner for
profesjonelt bruk
Salg av medisinsk og laboratorieteknisk utstyr
Salg av service, installasjon og montering

Omsetning:
Antall ansatte:
Kontakt: 631 millioner kroner (2011)
115 (2011)
miele@miele.no

 

 

OM EICO ….. 30 års jubilæum i 2011
Via professionelle køkkenleverandører og -producenter leveres eksklusive og funktionelle hvidevarer, emhætter og vaske til kvalitetsbevidste forbrugere.
Det forpligter!

Det er derfor vores mål, at tilbyde et program, som til enhver tid består af kvalitetsprodukter med lang holdbarhed, høj effektivitet, lave driftsomkostninger – naturligvis i elegant EICO design.

Baglandet er i orden …

EICO er leverandør af kvalitetsprodukter til køkkenet. Vores produkter udvikles i samarbejde med førende europæiske fabrikker.

Det betyder meget for os, at vi samarbejder med seriøse og professionelle leverandører.
Kvaliteten er i top, og der er kælet for design og tekniske finesser.

Herved kan vi sikre vores kunder et produkt som lever op til forventningen som skabes når man investerer i nye brugsting af høj klasse.

EICO – i stadig udvikling …

Informationerne her på hjemmesiden er vejledende, og der tages forbehold for trykfejl og ændrede specifikationer.

Et sundt selskab !

Eico har gennem flere år opnået højeste kreditværdighed efter Soliditets kreditvurderingsskala (Tidligere D&B).
AAA ® ratingen gives til virksomheder med en meget solid økonomi og er et kvalitetsstempel.

Venligst vær opmærksom på, at EICO IKKE sælger til private,
men vi henviser gerne til nærmeste forhandler.

Vi tilstræber at produkter på hjemmesiden altid er opdateret, men må tage forbehold for trykfejl og ændrede specifikationer. Alle priser opgivet her er incl. moms.

 

Thermex — siden 1958

Thermex designer og utvikler avtrekkshetter og ventilatorer — og har gjennom nesten 50 år levert løsninger til både private og bedrifter. Vi har Norges største sortiment av kjøkkenhetter og ventilatorer — og har våre produkter utstilt hos flere hundre kjøkken- og hvitevareforhandlere i hele Norge.

Thermex har sitt hovedkontor i Hjørring i Danmark, hvor det er hav til alle kanter, høyt til taket — og masser av frisk luft.

Det er i disse rammer vi har hentet inspirasjon til å designe og utvikle våre produkter.

Foruten hovedkontoret i Hjørring har Thermex avdelinger i København, Sverige, Norge og Spania.

 

Franke Kitchen Systems er verdens ledende leverandør av intelligente systemer for husholdningskjøkkener, og har tillit hos flere brukere på flere kjøkkener over hele verden – enn noen annen produsent. Vi hjelper våre partnere med å forbedre sine forretninger og gjøre sine kunders liv lettere ved å gjøre kjøkkenarbeidet til en fornøyelse.