kjøkken


Vi kan tilby et stort sortiment fra en rekke kjente produsenter til svært konkurransedyktige priser

Våre leverandører for KJØKKEN er som følger

 

 

MERE KVALITET OG TRYGGHET Hos Designa vet vi, at kvalitet er fundamentet for gleden ved å kjøpe kjøkken. Derfor er det solid og gedigen kvalitet, det gjør kjøpet til en trygg opplevelse og en sunn investering. Våres høye standarder sikrer, at du alltid får et kjøkken, som holder sig ungt lenge. Så kan du bevare gleden i mange år fremover.

SOLID KVALITET Designas kjøkkener skal kunne holde til det liv, kjøkkenet er en del av. Derfor har Designas sponplater 40% mere vektfylde sammenlignet med standardplater og våres opphengslister er ikke laget av sponplater, men av furutre. Dessuten har Designas skuffer 16mm bunn. Det øker belastningsevnen og sikrer kjøkkenets holdbarhet i mange år.

KVALITET OG PRIS  Vi vet, at noen kunder ønsker sig et lekkert kjøkken til den beste mulige pris. Andre kunder setter stor pris på lekre materialer og kjøkkener med et unikt design, der oser av kvalitet. Designa har Danmarks bredeste utvalg av kjøkkendesign – for enhver smak til enhver pris. 

FSC® og bæredyktige kjøkkener

Designa var først med FSC-certificerede fronter og tilbyr i dag utvalgte fronter og benkeplaterr med FSC-certificering. Det garanterer, at treet er felt med omtanke for dyr, natur og mennesker. Samtidig er alle sponplater, vi bruker til skaper, skuffer og skyvedører, laget i Danmark av gjenbrukt tre.

TRYGGHET OG SERVICE Trygghet er viktig, når det gjelder kjøpet av ditt nye kjøkken. Derfor sørger vi gjerne for oppmåling, tegning, bestilling, levering og montering. Designas personale er trenet i å sette sig inn i dine ønsker, og vi guider deg så mye du ønsker. Det giver deg ro til at konsentrere deg om de viktige beslutninger.

DANSK PRODUKSJON Designa er en dansk, familie eiet kjøkkenfabrikk. Våre kjøkkener blir produsert i Danmark, så når du kjøper Designa, er du med til å bevare danske arbeidsplasser. Vi har et toppmoderne produksjonsapparat, som sikrer høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Og Designas medarbeidere setter en stor ære i, at Designas kjøkkener lever opp til våres høye kvalitetskrav. GARANTI Designas fabrikk stiller garanti for både kvalitet og levering. Skulle det skje, at din Designa butikk ikke kan levere, trer fabrikkens garanti i kraft. Så når du har betalt for kjøkken, bad eller garderobe hos Designas butikker overalt i Norge garanterer fabrikken, at du får levert de kjøpte varer.

Hos Designa legger vi stor vekt på kundenes trygghet – også etter kjøkkenet er tatt i bruk. Derfor gir vi 25 år garanti på hengsler og skuffer.

MERE STIL Hos Designa utvikler vi våres kjøkkener med tanke på såvel farger og materialer som form og funksjon. Kjøkkenet er hjertet i våres bolig, og et av de rom vi oppholder oss aller mest i. Både når vi er hjemme og sammen med venner og familie. Derfor er det viktig, at vi innretter kjøkkenet, så rommet avspeiler våres personlige stil.

 

 


Schmidt-kjøkken – opplev forskjellen ….

Schmidt-kjøkken er i dag en av Europas største enkeltstående kjøkkenprodusenter med over 50 års erfaring i å produsere skreddersydde løsninger. De har et stort utvalg av kjøkken, bad, stoler og bord.

Schmidt representerer en livsstil med fremragende løsninger, tilpasset dagens behov i alle prisklasser.
Det er ikke mange som kan konkurrere med Schmidt sitt utvalg av modeller og løsninger. Det sies at vi kan ha over 1 million kombinasjoner.
Vi har over 140 modeller, 24 ulike skrogfarger som er standard hos oss, eksepsjonelt utvalg av høyglans, både lakk og laminat med eksklusiv finish i slette eller profilerte fronter. Massive heltrefronter også i malte farger, utvalget er stort.
Kvalitet står i fremste rekke.
Det du må betale ekstra for hos andre, er standard hos oss.

Schmidt er ergonomisk tilpasset. Vi tilbyr om ønskelig ekstra høyde på benkeskap, og/ eller ekstra dybde 70cm. Overskap og høyskap leveres selvfølgelig også som takhøye modeller.

Schmidt gir deg 20 års garanti på alle bevegelige deler.